Σχεδιασμός
Εντύπου.
Ο σχεδιασμός εντύπου αποτελεί πολύ συχνά μια πολύ σημαντική απαίτηση για κάθε επιχείρηση. Για να θεωρηθεί αποτελεσματικός θα πρέπει να είναι αισθητικά άρτιος και να μεταφέρει εύκολα και γρήγορα το μήνυμα στον καταναλωτή.
σχεδιασμός εντύπου

1. Σχεδιασμός Καταλόγου

Ο σχεδιασμός καταλόγου αποτελεί ένα από τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνει μία επιχείρηση πριν την κυκλοφορία ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας στην αγορά. Για να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει ο κατάλογός μας να μην είναι βαρετός, να είναι φιλικός στο κοινό και να εντυπωσιάζει. Με αυτές τις αρχές λοιπόν σχεδιάζουμε καταλόγους εξασφαλίζοντας αρμονία μεταξύ των εικόνων των χρωμάτων και των κειμένων.

2. Σχεδιασμός Φυλλαδίου

Στο σχεδιασμό φυλλαδίου το πιο σημαντικό ζήτημα είναι η μεταφορά του μηνύματος στον καταναλωτή. Θα πρέπει να διαθέτουμε ένα ισχυρό, ξεκάθαρο μήνυμα που να μιλάει στη γλώσσα τους και να επιλύει κάποια ανάγκη τους. Σε συνδυασμό με ένα ελκυστικό design θα φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα!

3. Σχεδιασμός Επαγγελματικής Κάρτας

Η επαγγελματική κάρτα είναι απαραίτητη για κάθε είδους επιχείρηση. Περιέχει τα στοιχεία της επιχείρησής σας, όπως το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση, e-mail, website) και το λογότυπό σας. Ο σχεδιασμός της επαγγελματικής σας κάρτας είναι ουσιαστικό μέρος της επωνυμίας σας και λειτουργεί ως οπτική επέκταση του brand σας.
Χρειάζεστε σχεδιασμό έντυπου μέσου;
Επικοινωνήστε μαζί μας