Σχεδιασμός
Εντύπου

Σχεδιάζουμε έντυπα όπως περιοδικά, μενού, καταλόγους και επαγγελματικές κάρτες, ώστε να μεταφέρουμε αισθητικά άρτια και εύκολα το μήνυμα στον καταναλωτή.

σχεδιασμός εντύπου

Σχεδιασμός Εντύπου – Δείτε τις υπηρεσίες μας

1. Σχεδιασμός Καταλόγου

Ο σχεδιασμός καταλόγου αποτελεί ένα από τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνει μία επιχείρηση πριν την κυκλοφορία ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας στην αγορά. Για να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου εντύπου να είναι ευανάγνωστος, φιλικός στο κοινό και να εντυπωσιάζει. Με αυτές τις αρχές λοιπόν σχεδιάζουμε καταλόγους και εξασφαλίζουμε την αρμονία μεταξύ των εικόνων των χρωμάτων και των κειμένων.
σχεδιασμός εντύπου

2. Σχεδιασμός Φυλλαδίου

Σχεδιάζουμε φυλλάδια ώστε να μεταφέρουμε εύκολα το μήνυμα στον καταναλωτή. Θα πρέπει να διαθέτουμε ένα ισχυρό, ξεκάθαρο μήνυμα που μιλάει στη γλώσσα τους και επιλύει κάποια ανάγκη τους. Σε συνδυασμό με ένα ελκυστικό design φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα!
σχεδιασμός εντύπου

3. Σχεδιασμός Επαγγελματικής Κάρτας

Η επαγγελματική κάρτα είναι απαραίτητη για κάθε είδους επιχείρηση. Περιέχει τα στοιχεία της επιχείρησής σας, όπως το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση, e-mail, website) και το λογότυπό σας. Επομένως, αποτελεί ουσιαστικό μέρος της επωνυμίας σας και τη σχεδιάζουμε ώστε να λειτουργεί ως οπτική επέκταση του brand σας.
σχεδιασμός εντύπου
Είναι ο σχεδιασμός εντύπου αυτό που χρειάζεστε;
Επικοινωνήστε μαζί μας