κατασκευή e-shop στα πετράλωνα

κατασκευή e-shop στα πετράλωνα

Κατασκευή E-Shop στα Πετράλωνα

για την επιχείρηση Milonas Shoes που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ανδρικών, γυναικείων, παιδικών υποδυμάτων & αξεσουάρ.

Οι εργασίες που αναλάβαμε ήταν ο σχεδιασμός και η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος με στόχο την καλύτερη προβολή των προϊόντων της επιχείρησης, την εμφάνιση νέων παραλαβών προϊόντων και προσφορών, καθώς και την αύξηση του πελατολογίου της.

Το τελευταίο το πετύχαμε μέσω τεχνικών SEO, όπου βελτιστοποιήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα και το φέραμε  στις πρώτες θέσεις της πρώτης σελίδας της google με τις λέξεις κλειδιά “παπούτσια Πετράλωνα”.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι συνδεδεμένο με τα social profiles της επιχείρησης και με messenger chat όπου ο χρήστης μπορεί άμεσα και με ευκολία να απευθύνει ερωτήσεις στην επιχείρηση.

Ο responsive – mobile first σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος εξασφαλίζει την άριστη πλοήγηση και την προσαρμογή του σε κάθε συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο, ο εκάστοτε χρήστης είτε επισκέπτεται το e-shop από υπολογιστή, είτε από tablet, είτε από κινητό, πραγματοποιεί την περιήγησή του και ολοκληρώνει τη διαδικασία αγοράς με την ίδια ευκολία.

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατασκευή e-shop στα Πετράλωνα της επιχείρησης «Milonas Shoes» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας: Responsive ηλεκτρονικό κατάστημα

Είδος ιστοσελίδας: E-shop με ανδρικά, γυναικεία, παιδικά υποδήματα & αξεσουάρ

Πλατφόρμα δημιουργίας: WordPress / Woocommerce

Υπηρεσίες: Κατασκευή e-shop, Σχεδιασμός ηλεκτρονικού καταστήματος

Κατασκευή e-shopdigitalact.gr

Δείτε το project εδώ: milonasshoes.gr

Χρειάζεστε κατασκευή e-shop για την επιχείρησή σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας!