Αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο δεν μπορεί να απαντηθεί με σαφήνεια. Ο χρόνος εξαρτάται από τον όγκο του υλικού που απαιτείται για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας (κείμενα, φωτογραφίες, προτάσεις σχεδιασμού), καθώς και από το είδος και το μέγεθός της. Σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο χρόνος υλοποίησης κυμαίνεται από  3 – 5 βδομάδες.

Το υλικό της ιστοσελίδας σας (κείμενα, φωτογραφίες, λοιπά στοιχεία) μπορείτε να μας το στείλετε με 2 τρόπους:

  1. Μέσω WeTransfer, όπου ο συνολικός όγκος των δεδομένων για κάθε αποστολή δεν ξεπερνά τα 2gb
  2. Μέσω E-mail, όπου ο συνολικός όγκος των δεδομένων δεν ξεπερνά τα 25mb

Για μαζική αποστολή του υλικού προτείνουμε την 1η μέθοδο καθώς ο όγκος των δεδομένων είναι σαφώς μεγαλύτερος. Σε ειδικές περιπτώσεις όμως που δεν μπορείτε να μας το στείλετε ηλεκτρονικά και εφόσον το επιτρέπει η μεταξύ μας απόσταση μπορούμε να λάβουμε οι ίδιοι το υλικό με δικό μας αποθηκευτικό μέσο.

Για κάθε έργο που υλοποιούμε ή ολοκληρώνουμε σας παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση διαχείρισης του περιεχομένου σας (έαν πρόκειται για ιστοσελίδα) ή των προϊόντων σας (εάν πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα). Χρησιμοποιούμε μια αρκετά διαδεδομένη και εύκολη πλατφόρμα διαχείρισης ώστε να μην είναι δύσκολη η οποιαδήποτε παρέμβαση από εσάς στην πορεία.

Για οποιοδήποτε πρόβλημά σας σας παρέχουμε δωρεάν τεχνική υποστήριξη εργάσιμες ημέρες και ώρες γραφείου ( 10:00 – 18:00 )

Αναλαμβάνουμε δωρεάν τη μεταφορά σας από οποιονδήποτε άλλο πάροχο σε εμάς. Αυτό που θα χρειαστούμε είναι ο κωδικός εξουσιοδότησης του domain σας ο οποίος βρίσκεται είτε στην κατοχή σας είτε στην κατοχή του παρόχου που αγόρασε το domain, καθώς και τα αρχεία της ιστοσελίδας ή του e-shop σας μαζί με τη βάση δεδομένων.

Δραστηριοποιούμαστε σε τομείς που η φυσική παρουσία δεν κρίνεται απαραίτητη και δεν αποτελεί εμπόδιο στην υλοποίηση της οποιασδήποτε εργασίας. Στην Digital Act συνεργαζόμαστε με πελάτες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με μεγάλη επιτυχία και υψηλά ποσοστά ολοκλήρωσης των έργων και ικανοποίησης των πελατών μας!